close
Articole

Intrerupere temporara a functionarii cutremur.net

Avem o veste buna: astazi, atât site-ul nostru cutremur.net, cât și forumul nostru iubit, forum.cutremur.net, vor trece printr-o schimbare mare și vor fi indisponibile pentru aproximativ două ore. E timpul să facem o mutare – schimbăm serverul actual cu unul nou și strălucitor!

Procesul de migrare va începe la ora 14:30 (ora locală) și este programat să se încheie în jurul orei 16:30. În această perioadă, vă rugăm să ne iertați pentru că site-ul și forumul vor fi temporar indisponibile. Dar, avem vești bune: această schimbare aduce cu sine o serie de îmbunătățiri care vor face experiența voastră online mult mai plăcută.

Ce se întâmplă după migrare? În primul rând, site-ul va avea o performanță mai bună – viteză sporită și timp de încărcare mai scurt. Apoi, pregătim câteva funcționalități noi și unele surprize plăcute pe care le veți descoperi în curând.

Suntem conștienți că este neplăcut să nu puteți accesa site-ul sau forumul pentru o scurtă perioadă, dar vă promitem că vom face tot posibilul să minimizăm orice disconfort. Echipa noastră lucrează din greu pentru a asigura o migrare cât mai lină și fără probleme.

Mulțumim pentru răbdare și încrederea voastră. Suntem extrem de entuziasmați să vă întâlnim pe noul nostru server și să vă oferim o experiență îmbunătățită.

Cu căldură și nerăbdare, Echipa cutremur.net

Sorin

The author Sorin