close
Stiri vechi

Modificari si noutati referitoare la Forumul CUTREMUR.NET

Forumul Cutremur.net a fost punctul de pornire al site-ului nostru si a adunat la un loc persoanele interesate de subiectul cutremurelor din Romania.

Inca de la inceput am pus la dispozitia vizitatorilor informatii privitoare la cutremurele care s-au produs in tara noastra.

Intotdeauna am fost primii care am publicat datele seismelor resimtite de populatia Romaniei, la doar cateva minute de la producerea acestora.

De-a lungul timpului forumul Cutremur.net s-a dezvoltat intr-o adevarata enciclopedie in domeniu documentand evenimentele seismice din tara noastra cu contributia vizitatorilor nostri.

Am ajuns la momentul in care forumul Cutremur.net isi reincepe activitatea pe un nou domeniu de internet si folosind cea mai puternica platforma software, putand fi accesat de astazi la adresa http://ultimaora.xyz

http://ultimaora.xyz

Vechiul forum care poate fi accesat la http://forumvechi.cutremur.net a fost arhivat: toate informatiile existente raman disponibile pe termen nelimitat. Puteti citi toate discutiile care s-au purtat pe forumul vechi, puteti vedea imaginile si fotografiile publicate dar nu veti mai putea sa va inregistrati si nici sa deschideti un topic nou.

Iar de astazi ne-am mutat pe http://ultimaora.xyz 

Site-ul Cutremur.net isi continua mai departe activitatea fara nici o schimbare, dar discutiile se muta pe http://ultimaora.xyz

Retineti insa ca va trebui sa va inregistrati in noul forum. Dar asta nu reprezinta o problema, inregistrarea se face foarte usor, in mai putin de 30 de secunde si contul dumneavoastra se activeaza instant. Veti observa din start ca noua platforma a forumului este mai prietenoasa, mai rapida si mai usor de utilizat decat cea veche.

Adresa http://forum.cutremur.net ramane valabila, aceasta redirectionand catre noul forum de la http://ultimaora.xyz

Pentru orice fel de informatii sau in cazul in care aveti probleme legate de aceasta mutare a forumului va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact din partea dreapta a paginii.

Sorin

The author Sorin