close
Stiri vechi

Despre Cutremur.net si rolul lui

Cutremur.net s-a lansat in 2004 ca o necesitate in situatia in care exista un vid informational in ceea ce priveste informarea si educarea populatiei referitor la seismele care se produc in Romania.

Din 2004 si pana in prezent am promovat informatia reala, obiectiva, bazata pe date stiintifice, fara exagerarile caracteristice presei si zvonisticii inerente. Avand o prezenta de peste 10 ani pe internet suntem principala sursa de informatii in caz de cutremur. De fiecare data cand in Romania s-au produs seisme puternice am fost singurul site care a continuat sa functioneze si sa informeze rapid populatia referitor la evenimentele care au avut loc.

Acesta este un site personal, privat. Nu suntem afiliati niciunei organizatii guvernamentale sau non-guvernamentale, nu reprezentam niciun institut de profil si nici vreo societate comerciala. Suntem un grup de entuziasti interesati de acest subiect care va pun la dispozitie informatii clare si obiective asupra evenimentelor seismice din tara noastra.

Sorin

The author Sorin